Best Demonstration Award IM 2017

15.05.2017

The team around Florian Wamser, Frank Loh, Roberto Bruschi, Paolo Lago, Michael Seufert and Phuoc Tran-Gia has won the Best Demonstration Award atInternational Symposium on Integrated Network Management 2017 (IM).

The team has won the Best Demonstration Award of the IFIP / IEEE with the demo "Dynamic Cloud Service Placement for Live Video Streaming with a Remote Controlled Drone" at the International Symposium on Integrated Network Management 2017 (IM) in Lisbon. The demonstration shows how migration of cloud services to edge cloud networks can improve the quality of experience (QoE) of a remotely controlled a drone. It was prepared in the INPUT project together with the partners of the Consorzio Nazionale Interuniversitario per le Telecomunicazioni (CNIT) at the University of Genoa.